Міжнародний день безпечного інтернету

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Це буде вже двадцятий День безпечного Інтернету. Цьогорічним гаслом дати є «Разом для найкращого Інтернету». Головною метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.

Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти. Воно служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.

13.06.2024 р. в ДНЗ “Погірцівське вище професійне училище” у групі 31-ШС відбувся І етап державного кваліфікаційного екзамену з професії “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 4 розряд” (майстер в/н Стець П.І). Вітаємо учнів з успішною здачею.

День Героїв – щорічне свято в Україні на честь українських вояків – борців за волю України. День Героїв – це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незборимості української нації. Сьогодні цей день присвячений […]

Вітаємо рій “Гайдамаки” ДНЗ “Погірцівське ВПУ” з успішним виступом на територіальних змаганнях дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл(“Джура”), які відбулися 21 травня 2024 р. на базі Боринського професійного ліцею народних промислів і ремесл.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x