Небесна Сотня – перші Герої російсько-української війни

20 лютого 2023 р. в Україні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні. В цей день у Києві на Майдані Незалежності у 2014 році загинуло найбільше активістів Революції Гідності.​​​​​​​ Минуло 9 років з тих днів. Вони назавжди залишаться гордістю і прикладом для майбутніх поколінь, які пам’ятатимуть про їхні подвиги.

“Для нас, особливо під час війни, важливо не забувати з чого все починалося. Це була фактично перша битва російсько-української війни, битва за наші цінності, за європейське майбутнє та свободу”. Ціна свободи і гідності висока, але свою незламність український народ демонструє всьому світу до сьогодні.

Учні Погірцівського ВПУ  вшанували хвилиною мовчання полеглих Героїв.

Честь і шана живим борцям за самостійність, волю і незалежність України!

День Героїв – щорічне свято в Україні на честь українських вояків – борців за волю України. День Героїв – це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незборимості української нації. Сьогодні цей день присвячений […]

Вітаємо рій “Гайдамаки” ДНЗ “Погірцівське ВПУ” з успішним виступом на територіальних змаганнях дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл(“Джура”), які відбулися 21 травня 2024 р. на базі Боринського професійного ліцею народних промислів і ремесл.

 День вишиванки – це свято, яке покликано зберігати традиції українського національного одягу. Вишиванка для українців є справжньою національною святинею, яка символізує красу, міць, щасливу долю та родинну пам’ять.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x