Вітання з Великоднем!

Від щирого серця вітаю Вас і Ваші родини зі світлим святом Христового Воскресіння!

Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю, віри – над безнадією. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією.

У ці святкові Пасхальні дні щиро бажаю вам міцного здоров’я, радості, злагоди й добра. Аби щастям, теплом і любов’ю повнились ваші домівки, а віра ніколи не полишала серця!

Нехай благословить та береже Господь наші сім’ї та наш край.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою директор Василь Брийовський!

13.06.2024 р. в ДНЗ “Погірцівське вище професійне училище” у групі 31-ШС відбувся І етап державного кваліфікаційного екзамену з професії “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 4 розряд” (майстер в/н Стець П.І). Вітаємо учнів з успішною здачею.

День Героїв – щорічне свято в Україні на честь українських вояків – борців за волю України. День Героїв – це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незборимості української нації. Сьогодні цей день присвячений […]

Вітаємо рій “Гайдамаки” ДНЗ “Погірцівське ВПУ” з успішним виступом на територіальних змаганнях дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл(“Джура”), які відбулися 21 травня 2024 р. на базі Боринського професійного ліцею народних промислів і ремесл.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x