Військово-патріотична гра”Сокіл”(“Джура”)

В ДНЗ “Погірцівське ВПУ” відбулася дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Сокіл”(“Джура”). Гра розкрила в учнів всі найкращі якості-дружба, наполегливість, волю до перемоги і патріотизм до нашої держави.

Перемогу здобула збірна команда груп других курсів рій”Соколи”. Вітаємо переможців!

 День вишиванки – це свято, яке покликано зберігати традиції українського національного одягу. Вишиванка для українців є справжньою національною святинею, яка символізує красу, міць, щасливу долю та родинну пам’ять.

Від щирого серця вітаю Вас і Ваші родини зі світлим святом Христового Воскресіння! Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю, віри – над безнадією. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У ці святкові Пасхальні дні щиро бажаю […]

У ДНЗ “Погірцівське ВПУ” 5 березня 2024 р. практичним психологом Мащак Г.В. проведено годину спілкування з учнями на тему :”Стрес. Як протидіяти йому?” Метою даного заходу було познайомити учнів з поняттям “стресор”,”стрес”, його видами,ознаками. В кінці заходу учні мали змогу переглянути повчальний мультфільм “Як не дати стресу перемогти” і пройти тест на самопізнання “Шоколадотерапія”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x