Відкритий урок на тему: “Система охолодження”.

Викладачем Гардаш Б.С. 22.02.2024р. проведено відкритий урок на тему: “Система охолодження”. Учні вивчали призначення,будову та роботу системи охолодження.

13.06.2024 р. в ДНЗ “Погірцівське вище професійне училище” у групі 31-ШС відбувся І етап державного кваліфікаційного екзамену з професії “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 4 розряд” (майстер в/н Стець П.І). Вітаємо учнів з успішною здачею.

День Героїв – щорічне свято в Україні на честь українських вояків – борців за волю України. День Героїв – це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незборимості української нації. Сьогодні цей день присвячений […]

Вітаємо рій “Гайдамаки” ДНЗ “Погірцівське ВПУ” з успішним виступом на територіальних змаганнях дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл(“Джура”), які відбулися 21 травня 2024 р. на базі Боринського професійного ліцею народних промислів і ремесл.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x