Привітання з Новим 2023 роком!

Шановні колеги! Новорічні та Різдвяні свята кожен із нас чекає з радістю та трепетом, адже саме ці дні є уособленням родинного затишку та єднання за святковим столом та різдвяною колядою.
Від усього серця бажаю, щоб ці свята принесли всім Вам мир, злагоду та достаток, увійшли до Вашої оселі добром і радістю, надихнули на нові вагомі здобутки!
Зичу, аби Різдвяна зірка осяяла шлях, а мелодія святкової коляди зміцнювала віру на краще та дарувала мир, щастя, добробут і здоров’я Вам та Вашим родинам!
З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З повагою директор училища Василь Брийовський.

 День вишиванки – це свято, яке покликано зберігати традиції українського національного одягу. Вишиванка для українців є справжньою національною святинею, яка символізує красу, міць, щасливу долю та родинну пам’ять.

Від щирого серця вітаю Вас і Ваші родини зі світлим святом Христового Воскресіння! Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю, віри – над безнадією. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У ці святкові Пасхальні дні щиро бажаю […]

В ДНЗ “Погірцівське ВПУ” відбулася дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Сокіл”(“Джура”). Гра розкрила в учнів всі найкращі якості-дружба, наполегливість, волю до перемоги і патріотизм до нашої держави. Перемогу здобула збірна команда груп других курсів рій”Соколи”. Вітаємо переможців!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x