ДНЗ “Погірцівське ВПУ”запрошує на навчання на 2024-2025 навчальний рік!

Запрошуємо випускників 9 та 11 класів, які бажають здобути робітничу професію, на навчання в Погірцівське ВПУ. Вступ без сертифікату ЗНО, навчання за кошти державного бюджету, можливість отримувати щомісяця стипендію, проживання в гуртожитку – безкоштовно.

Цього року заяви на вступ можна подати як у паперовому так і у електронному вигляді через єдину державну базу з питань освіти. 

Подати електронну заявку на вступ до училища – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtF-3UUor5ecOGGt1O2QBxrq075K7MebXG_HJSeMAbNIoLxQ/viewform

Вступники подають заяву про вступ до ДНЗ «Погірцівське ВПУ» , вказуючи обрану професію , форму здобуття освіти, місце проживання, у:

– паперовій формі (особисто);

– електронній формі (через електронний кабінет).

До заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає:

-документ про освіту;

-копію документа, що підтверджує громадянство України.

-копія індифікаційного номера;

-довідка з місця проживання (про склад сім’ї);

-медичну довідку за формою, установленою чинним законодавством;

–  6 фотокарток розміром 3 х 4 см;

 -копії документів, що дають право на пільги до вступу в заклад професійної (професійно-технічної) освіти (за наявності;

-копія профілактичних щеплень;

Заява в електронній формі подається вступником шляхом заповнення електронної форми в режимі онлайн та розглядається приймальною комісією ДНЗ «Погірцівське ВПУ» .

Переглянути відео про наш навчальний заклад. https://m.youtube.com/watch?v=pKF2tkaI9K0 – запрошуємо на навчання.

 День вишиванки – це свято, яке покликано зберігати традиції українського національного одягу. Вишиванка для українців є справжньою національною святинею, яка символізує красу, міць, щасливу долю та родинну пам’ять.

Від щирого серця вітаю Вас і Ваші родини зі світлим святом Христового Воскресіння! Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю, віри – над безнадією. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У ці святкові Пасхальні дні щиро бажаю […]

В ДНЗ “Погірцівське ВПУ” відбулася дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Сокіл”(“Джура”). Гра розкрила в учнів всі найкращі якості-дружба, наполегливість, волю до перемоги і патріотизм до нашої держави. Перемогу здобула збірна команда груп других курсів рій”Соколи”. Вітаємо переможців!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x